Saturday, 19 February 2011

Contest: Senyum Tak Nampak Gigi

 

Terus nak panaskan enjin DeQdEq….jom join contest…alang-alang dah kena tag dengan Cik Lekit….Sebelum ni dah ada yang tag DeQdEq, tapi DeQdEq tak sempat nak siapkan lagi…minta maaf yer

Sebenarnya, contest ni agak mencabar juga buat DeQdEq sebabnya penganjur minta gambar senyum tak nampak gigi….aduh, macam mana ek…sebab DeQdEq ni bila bergambar, memang mesti nampak gigi

Kalau tak, takde la kawan-kawan selalu kata DeQdEq buat iklan gigi…heheheeh

 

Tak caya tengok gambar-gambar ni:

gambar senyum

 

Jadi, untuk contest ni, DeQdEq nak pertaruhkan gambar ni la….kebetulan plak, DeQdEq senyum tak nampak gigi…hehehe

P1011129

 

 

DeQdEq nak tag kawan-kawan juga:

Tasha

Qeat

Kak Ayu (Citarasa Rinduan)

Qaseh

Puan Bee

 

Kepada yang nak menyertai sila la ke: SINI

 

 

12 comments:

Tasha said...

OMG!!!! jelaslah disini.... Deqdeq sayang Tasha.
terharu sey~

tasha dah wat. baru je kjap tadi:

http://natasha1987.blogspot.com/2011/02/senyum-tak-nampak-gigi.html

Citarasa Rinduan said...

deqdeq

serius nak kata..kak ayu tak ada gambar senyum tanpa gigi.....
kena ambil gambar nie

walah!!!!!

but, good luck dik

DeQdEq said...

@Tasha

mmg deqdeq syg adik akak yg sorang ni...selalu di ingatan deqdeq

DeQdEq said...

@Citarasa Rinduan

heheheh...terima kasih kak...

Myvitrd said...

boleh je tu senyum tak nampak gigi.. control aku tu.. hehe

DeQdEq said...

@Myvitrd

heheheh....tp mcm x puas ja bila senyum x nampak gigi nih....

Puanbee said...

deq contest ker nih ? bee dah buat tau ingat kan segmen bee tk submit link ke mana2 pun huhuhu

DeQdEq said...

@Puanbee

contest dan segmen kot bee...heheheh...sbb rasanya ada hadiah juga dr penganjur...

nur ikhyar dee said...

la..deqdeq ada jugak no gambaq tak nampak gigi...

ilang dah trade mark iklan gigi tue..hehe

sat nak buat ^_^

DeQdEq said...

@nur ikhyar dee

hehhehe..ini nk dpt 1 dalam seribu pun ssh tau...

gambar ni betul2 eksklusif

nur ikhyar dee said...

siap sudah ^_^

DeQdEq said...

@nur ikhyar dee

hhehehhe...terima kasih qeat sudi join

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...