Sunday, 6 February 2011

DeQdEq sayang Ben Ashaari…

 

Ayat mesti power kan…hehehe…apsal plak nak sayang-sayang suami orang nih…dah angau atau dah gila bayang ke?huhuhuhu..tak ada lah…

Semua orang pun tau Ben Ashaari adalah suami orang termasuk la diri DeQdEq…DeQdEq bukannya nak mengayat Abang Ben okey…

Sebenarnya DeQdEq nak ucap terima kasih yang tak terhingga pada Abang Ben..sebab Abang Ben sememangnya tak sombong langsung…dah la segmen yang abang ben buat semuanya membantu dan menggabungkan kita sebagai blogger.

Memang semangat Abang Ben ni lain dan memang menjadi contoh kepada ramai blogger…Tak tahu la nak cakap macam mana lagi…kang puji lebih-lebih orang kata DeQdEq bodek plak..hehehehe…

 

header ben http://www.benashaari.com/

 

Apa-apa pun…DeQdEq nak ucapkan terima kasih kepada Ben Ashaari yang sudi selitkan promosi untuk Contest 5-5-5 oleh DeQdEq.

Memang DeQdEq minta Abg Ben tolong promo skit…ternyata Abang Ben blogger yang baik..tak sombong walau dirinya sering dianggap popular dan hebat dalam dunia blog nih.

Abang Ben dah promo semalam kat ENTRI ni.

 

TERIMA KASIH BEN ASHAARI

 

Kepada yang berminat untuk join Contest 5-5-5 oleh DeQdEq….boleh KLIK SINI

Hadiah menarik menanti 5 orang pemenang

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...