Monday, 28 February 2011

Join Bloglist Ujang9897

 

Wah…ujang telah membubarkan bloglist dia…jadi DeQdEq taknak melepaskan peluang untuk berada dalam bloglist Ujang

 

Apa yang DeQdEq boleh review serba sedikit tentang blog Ujang ni kan…entri ujang sememangnya terkenal dengan tajuk-tajuk yang gempak dan 18SX…heheeheh…sebab tu kot Ujang galmour…hehehhehe

Dari segi template memang ringkas, simple dan sangat kemas..tak serabut mata memandang dan membuatkan DeQdEq senang sekali untuk selalu singgah ke blog Ujang ni…

                  

Dah la tu…tak pandai DeQdEq nak review lagi….

Siapa yang nak join..jom, jom….KLIK SINI

5 comments:

el-janna said...

hee
gudluck ye

el-janna said...

gudluck yee

Sunah Mohammad said...

gudluck akak! ;)

nikaviolet said...

http://nikaviolet88diary.blogspot.com/

sudi2 lah jenguk je blog saya yea...

Ujang9897 said...

uik..hehe

thanks join

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...