Thursday, 24 February 2011

Kenapa jadi macam ni? Susah la kalau terus macam ni…

 

Siapa yang boleh tolong DeQdEq di saat ini…DeQdEq pelik la..kenapa kat dashboard blogger DeQdEq tu tak keluar puan entri-entri terbaru dari blog yang DeQdEq follow….

Dia kata DeQdEq tak follow blog….mana mungkin…DeQdEq dah follow banyak blog…sebelum ni ok je….tapi dah seminggu juga masalah ni melanda…

Rasa susah nak blogwalking dan nak tau apa isu menarik hari ini…kalau dulu scroll down je entri terbaru kat dashboard tu…dah boleh ke mana-mana blog yang menarik.

 

Lagi satu masalah yang terjadi sekarang ni ialah, bila orang komen kat blog DeQdEq, tak ada pun email notification masuk…tapi nasib baik keluar dekat dashboard….kalau tak, DeQdEq tak tau la sapa yang komen kat blog DeQdEq ni…

Kemudian, bila DeQdEq komen kat blog lain plak, walaupun dah subscribe untuk balasan komen tu…sama juga….tak ada pun masuk email notification…

Jadi, DeQDEq tak dapat tau kalau owner blog tu balas komen DeQdEq atau tidak….adehhhh….kenapa macam ni…

 

Kalau dulu, berderet-deret email masuk sebab DeQdEq selalu komen kat blog lain….tapi sejak masalah ni melanda, email dah kurang masuk….macam mana nak balas komen diorang…huhuhuhuhu..sedih ni…….

 

 

9 comments:

Azman Roslan said...

biasa la tu, kadang-kadang kena gak kat dashboard tak keluar entri blog yg kita follow.. nanti ada la semula tu..

Sunah Mohammad said...

akak, kebanyakan blogger mengalami masalah ni sekarang, termasuk saya jugak..tapi tak lama tu, jap de, jap takde..

akak clearkan history, cache sume..try2..hari tu diorang cakap, gitu..:)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

entah la deqdeq.. akak pun kejab2 jd camtu. tp selalunya x lama.. kejab lagi kalau refresh ada balik

atiEy_[azHa] said...

ouh ! susah jugak macam ni . problem server kot . heheh . memandai je kan . hikss !

meowwmania said...

eh kenapa pulak mcm tu ekk...tak penah lak mengalami kejadian camtu

Cma Shiema said...

deqdeq..cma dah selalu kene camtu..kdg2 cma refresh dah oke..tp bile x mau gak kene logout then login balik baru kuar..

ih ye..cma ade tag deqdeq..free nnti join ye..

http://shiemacma.blogspot.com/2011/02/my-rempeyek-give-away.html

p/s-contest deqdeq ptg ni cma hapdet

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

ntahler deq deq..sy sendiri pon bermasalh dgn web browser..kat lappy sy ada 3 web browser..semua cam hampeh..wat n3 tak kuar gambar lah..mcm² lagilah..deq deq kalau nk tau sape komen nape x buat comment approval? kalau camtu kan kita leh detect sape wat komen..patutulah sy duk komen kat sini deq deq tak penah dtg balik ke blog sy..rupanya deq deq ada masalah..sian deq deq..

puan nina said...

oh rate2 semua blog pun kena kn..nape ea.blogspot ade problem kut..huhuhu

Syazwani Mazlan said...

adui , saya pun kena gak ni...dh berminggu2..penat je publish entry baru..tp xde kt dashbord :( help !

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...