Friday, 25 February 2011

Lagi tiket wayang dari Churp Churp

 

Sekarang ni di Nuffnang dan Churp Churp ada nak bagi tiket wayang untuk I Am Number Four…..

DeQdEq hanya join Churp Churp sahaja, dengan menghantar tweet yang dikehendaki….

Alhamdulillah, rezeki DeQdEq, terpilih lagi untuk mendapat tiket percuma…Sebelum ni DeQdEq pernah dapat juga jemputan dari Churp Churp, tengok Narnia 3….best sangat…dah la waktu tu baru seminggu mendaftar dengan Nuffnang dan Churp Churp, terus terpilih plak.

Terima kasih Churp Churp….  

image

 

Nuffnang pula macam makin menyepi sahaja di blog DeQdEq…BE pun tak dapat-dapat lagi….mungkin sebab DeQdEq dah jarang update blog agaknya…jadi Nuffnang pun tak sudi bagi BE lagi….huuhuhuhuh

16 comments:

nur ikhyar dee said...

weeeyooo...

jom p tgk wayang free!!!

hehehe

Mr.IX said...

ix pn dpt tiket wayang free dr Nuffnang filem Beastly....hehe

THE LEKAT LEKIT STORY said...

ada juga sertai kat nuffnang.. maybe takde rezeki tiket wayang..

Azman Roslan said...

tahniah..

Cma Shiema said...

wah..tahniah deqdeq....syg sungguh cik nuf ngan ms churp2 kat deqdeq..slalu dpt ticket percuma..

cemburu cma...huhu...

:p

IFA Athirah said...

nape BE sy x naik2 pn? :( http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

Sunah Mohammad said...

saya update tiap hari, tak dapat pon...











okie..takpe, tak kisah...:p

Puanbee said...

tahniah deq..kali ni bee lak jeles kat deq haaa..sabar nanti dapat lah tu

DeQdEq said...

@nur ikhyar dee

qeat seronok la tu kan dpt tiket free juga...heheeh

DeQdEq said...

@Mr.IX

tahniah ix...sama la kita, cuma tgk citer lain2

DeQdEq said...

@THE LEKAT LEKIT STORY

takpe kak...cuba lagi...

DeQdEq said...

@Azman Roslan

terima kasih azman

DeQdEq said...

@Cma Shiema

terima kasih cma...cik nuff dh x syg deqdeq..sbb x bagi pun BE kat deqdeq

DeQdEq said...

@IFA Athirah

xtau la ifa..cuba tanya cik nuff

DeQdEq said...

@Sunah Mohammad

takpe sunah...jgn merauk ye

DeQdEq said...

@Puanbee

ala bee..deqdeq lg jeles kat bee tau..tiket wayang je ni..apa la sgt kan

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...