Friday, 4 February 2011

Nantikan debarannya…Contest 5-5-5…Hadiah yang ditawarkan berjumlah RM 555

 

Selamat pagi…GREAT MORNING….

Jom mulakan hari dengan senyuman yang indah….walaupun DeQdEq sorang-sorang je kat umah, tetap nak senyum juga…heheheh….senyum itu selain sedekah juga merupakan ubat segala penyakit.

Kalau tak, takkan lah salah satu misi DeQdEq waktu menjadi superhero The Green Hornet ialah menghapuskan kesedihan dan ingin ukirkan senyuman di semua wajah…kalau nak tahu apa yang DeQdEq cerita ni, boleh la BACA sini.

 

Okey la….di pagi Jumaat yang indah ini, DeQdEq nak umumkan plak hadiah yang bakal DeQdEq tawarkan untuk 5 pemenang Contest 5-5-5.

Kalau malam tadi DeQdEq dah umumkan juri, sekarang mari kita lihat plak hadiah yang bakal DeQdEq tawarkan. Nak bagi panas sikit dan bagi semangat untuk pengunjung blog DeQdEq.

 

Sebelum tu, DeQdEq nak perlihatkan dulu banner Contest 5-5-5. Inilah banner contest yang bakal menghiasi di setiap entri penyertaan nanti ye.

 

contest 555

 

HADIAH YANG BAKAL DITAWARKAN ADALAH BERJUMLAH RM 555 SEMUANYA.

 

HADIAH AKAN DITAWARKAN SEPERTI BERIKUT(dalam bentuk cek):

 

TEMPAT PERTAMA : RM 200

TEMPAT KEDUA : RM 140

TEMPAT KETIGA : RM 105

TEMPAT KEEMPAT: RM 55

TEMPAT KELIMA: RM 55

 

Macam mana, teruja tak tengok hadiah yang bakal anda menangi nanti. Kalau teruja, jangan lupa join Contest 5-5-5 nanti yer. Lagi ramai penyertaan lagi meriah nanti.

 

DeQdEq juga ingin mengalu-ngalukan pihak penaja yang ingin menawarkan hadiah tambahan untuk pemenang Contest 5-5-5. Jika ada pihak yang sudi menjadi penaja, boleh lah menghubungi DeQdEq di alamat email : biefyna@gmail.com

Lagi banyak hadiah,lagi meriah kan…Tapi RM 555 ni tetap menjadi hadiah UTAMA.

 

PERINGATAN:

Bila hadiah yang ditawarkan menarik sebegini, jadi contest yang ditawarkan memerlukan kerajinan dan sikap bersungguh-sungguh juga menuntut anda memerah otak dan melahirkan kreativiti anda dan menggunakan pengetahuan am anda.

Sebabnya, pemenang akan dinilai dari segi kreativiti dan pengetahuan am.

 

13 comments:

syafiqsulaiman said...

WoW..!! banyaknya..!!
confirm nak join la macam ni..

klo menang bleh la jadi penaja balik.. hehehe..
conest ape ni?? x bagi tau lagi ni..

DeQdEq said...

@syafiqsulaiman

join yer jgn tak join...cuma deqdeq dh bg amaran, contest nih mmg kena perah otak la...

tunggu yer...apa contestnya....

Sunah Mohammad said...

wah! sangat best!

DeQdEq said...

@Sunah Mohammad

harap akan dapat sambutan...

Ujang9897 said...

best nie...hehe

DeQdEq said...

@Ujang9897

ujang...ko wajib join...heheheh

AROL DSHW said...

Whoaa! Menarik hadiahnya. Contestnya mesti mencabar kan? Hehe. :)

DeQdEq said...

@AROL DSHW

contest hanya kena perah otak sikit je...

AkmaFaizal said...

Hadiah sangat masyukk... dapat bonus ke nih?

DeQdEq said...

@AkmaFaizal

xdela akma....saja je nk bagi menarik di samping mendidik...

KiD said...

giler kentang!!! macam jenama rokok 555 lak.. hehehee

DeQdEq said...

@KiD

eh....ye ke ada jenama rokok 555...deqdeq tak tau plak...hehhe

Mama Zharfan said...

moga2 ada rezeki me..amiin ;)

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...