Friday, 25 February 2011

Nuffnang seks

 

Nuffnang seks? apa hal plak Nuffnang dan seks ni? Mesti korang pelik tengok tajuk entri DeQdEq kali ni.

DeQdEq pun pelik juga…kenapa pula boleh keluar keyword Nuffnang seks kat analytics blog DeQdEq…macam-macam kan keyword yang keluar…kadang-kadang macam tak ada kaitan pun ye juga….

 

nuff seks

Tapi keyword pasal kucing comel memang tak pernah lekang dari blog DeQdEq ni….boleh dikatakan setiap hari keyword kucing comel akan melekat kat blog DeQdEq.

Kucing memang comel kan….DeQdEq suka….kepada yang suka kucing tu, jangan lupa singgah blog Papa Meow….

Papa Meow jugalah yang baik hati dan sudi menjaga Lucky, kucing yang lemas dalam tasik…..sekarang Lucky dah gemuk…..tak sabar nak jumpa Lucky…

DeQdEq bercadang nak ziarah Lucky dan anak-anak bulu yang lain kat rumah Papa Meow….JOM, siapa nak join?

 

 

7 comments:

nur ikhyar dee said...

takmau ikot...
hehehe

Budak Botak said...

isk3, sapa la yg giula seks tue...

mie said...

uihh!!!
bahaya tu..
ehehheee

Puanbee said...

keyword pelik2 haa

Rie said...

adeii..ape punye keyword la yg dorg cari kan
macam2..ape ntah kaitan nuffnang dgn seks? hahaha

Mr.IX said...

stakat ni ix xde keywords mengarut gitu lg dlm analytics..hihi

aLieF si Muncung ManiS said...

hahahhaha..tergelak alief sebntar dgn word tu..adoi...mcm2..
ni dua entry baru alief..datang la singgah...

(1)-rahsia di sebalik kentut...wajib baca!!! haha..datang la blog alief...k...hehe.""
(2)- Luahan hati alief..""

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...