Saturday, 5 February 2011

Nuffnang…kenapa BE dah jadi metered earning…kejapnya

 

Pagi ni bila tengok kat earning, dah bertambah lagi….mesti dah ada BE yang jadi ME nih…

Bila check memang betulla…satu daripada BE DeQdEq dah jadi ME…iaitu BE Burger King….sekejap je BE ni menari-nari kat blog DeQdEq. Sekarang dah jadi ME. Bolehla tahan earning dari BE ni, walaupun tak banyak mana.

Jadi sekarang hanya tinggal dua BE je lagi yang tinggal.

 

metered

 

Bila dah ME nih, Nuffnang bagila BE baru kan….tapi sejak ada iklan CPA macam dah susah je dapat BE..kenapa yer Nuffnang?

 

 

12 comments:

~~su manje~~~ said...

salam..
su singgah bawak ole-ole buat tuan umah...jemput singgah blog su ye..
thanks

Belalang Hijau said...

belalang 1 BE pun xe...hampeh~

DeQdEq said...

@~~su manje~~~

terima kasih su sbb sudi singgah blog deqdeq

DeQdEq said...

@Belalang Hijau

skrg ni nuffnang mcm ssh je nk bagi BE kan...

Budak Giler Cadbury said...

duet nuff da banyak nnt blanje nina cadbury tau :)

Tasha said...

i would like to know 25 random things about u.
klik sini:
http://natasha1987.blogspot.com/2011/02/25-and-25-lucky-number.html

DeQdEq said...

@Budak Giler Cadbury

deqdeq belanja chocolate cadbury boleh...heheheh

DeQdEq said...

@Tasha

tima kasih tasha...nnt deqdeq siapkan

Rie said...

dulu rie penah terbaca
kalau nak BE banyak, kena selalu cash out kan payment
tp wallahualam, btol ke tak tu xtahu lah

just sharing :)

Rie said...

dulu rie penah terbaca
kalau nak BE banyak, kena selalu cash out kan payment
tp wallahualam, btol ke tak tu xtahu lah

just sharing :)

Rie said...

dulu rie penah terbaca
kalau nak BE banyak, kena selalu cash out kan payment
tp wallahualam, btol ke tak tu xtahu lah

just sharing :)

DeQdEq said...

@Rie

pertama kali deqdeq dgr pasal ni...anyway, thanx for sharing rie..

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...