Thursday, 24 February 2011

Seronoknya tengok mereka semua menjadi pengarah dan pelakon…

 

Seharian tak sempat nak on laptop….dah sampai rumah pukul 8 malam baru la dapat on laptop…bila on je laptop ni, apa lagi terus buka blog…tengok blog kawan-kawan….

Sekarang ni, DeQdEq pelik sikit kenapa di dashboard blogger DeQdEq ni, tak keluar pun entri-entri blog yang DeQdEq follow…dah banyak hari masalah ni berlaku. Jadi, rasa susah je nak blogwalking…

Kalau tak tengok je kat dashboard tu apa entri terbaru dari semua blog yang DeQdEq follow…kalau tauk best je, measti DeQdEq klik….

Tapi, bila dah macam ni….susah la sikit….

 

Adik DeQdEq yang sorang ni, iaitu Cik Sunah, blog dia la yang akan DeQdEq terjah dulu..sebab link ke blog dia ada di atas blog DeQdEq…jadi bila buka blog je…nampak entri Sunah, terus je klik….

Bila dah baca entri sunah hari ni….rupanya semua duk sibuk jadi pengarah, penulis skrip dan juga pelakon sempena Segmen Abang Ben

Segmen yang bertajuk SEGMEN : Tuan Direktor ! Pilih kasih eh !!….minat tak? kalau minat, tunggu apa lagi…JOIN la sekarang…

 

Antara karya yang DeQdEq dah baca ialah hasil tulisan:

1) Sunah

2) Ujang9897

3) d_hatie

4) Faizal Fredley

 

Apa tunggu lagi….cepat gi terjah blog diorang ni dan baca hasil tulisan mereka….sangat best okey…

 

 

1 comment:

Sunah Mohammad said...

hehehe..cian akak tak dapat join~ sempat lagi kak! guna yang hari tu pun boleh~ hahaha~ tapi yang akak wat tu pun da the best gak! ;)

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...