Saturday, 19 February 2011

Susahnya nak masuk gear 1

 

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia buat semua…

Kini DeQdEq kembali…….Rindu rasanya kat semua…kat blog ni…

 

Rasa lamanya DeQdEq meninggalkan blog DeQdEq ni….dah lama je tergendala kan…DeQdEq minta maaf sangat pada semua terutamanya yang mengunjungi blog DeQdEq ni tapi tak ada berita atau cerita baru.

Mesti korang rasa bosan dan fikir ala…bosanla blog nih….tak ada cerita best…baik tak yah datang sini….huhuhuhu…..harap jangan la korang semua berfikir macam tu.

DeQdEq tau…korang baik…mesti tak fikir macam tu…mesti korang faham kan, sebab DeQdEq dah terangkan DeQdEq sibuk sikit kebelakangan ni.

 

Bila dah lama tinggalkan blog ni, DeQdEq rasa macam susah betul nak masuk gear 1, susah dan rasa berat je nak mengarang entri untuk update blog nih…huhuhu…

Ibarat macam kereta yang dah lama tak hidup…bila nak start enjin…susah bukan main…hehehehhe….

Jadi, DeQdEq nak blogwalking dulu la malam ni…sambil menonton Anugerah Seri Angkasa, sambil tu mencari idea untuk menulis….

2 comments:

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

patutla lama tak nampak entry deq deq kat dashboard i..jangan paksa sangat..nanti idea tu tetiba jer datang..

DeQdEq said...

@Rina AVAIL a.k.a cik betty

terharunya deqdeq....x sangka cik betty perasan entri deqdeq kat dashboard....

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...