Tuesday, 8 March 2011

4 hari lagi terbengkalai

 

Assalamualaikum semua,apa khabar?

Lama sudah DeQdEq tak menjenguk blog DeQdEq ni. Terima kasih banyak kepada semua yang sudi singgah dan lepal kat blog DeQdEq ni.

Terkejut juga bila DeQdEq tengok jumlah pengunjung ke blog DeQdEq ni tinggi juga untuk minggu ni walaupun tak ada satu update dari DeQdEq. Rupa-rupanya m@t@h@w yang banyak menyumbang kepada trafik DeQdEq kali ni.

Terima kasih m@t@h@w jasamu amatlah dikenang.

 

Manakan tidak, DeQdEq langsung tak update blog, tapi boleh juga dapat unique visitor melebihi 100. Selalunya, jumlah sebanyk tu hanya DeQdEq boleh dapat bila ada update sekurang-kurangnya 3 kali sehari. Kalau lebih rajin update, memang akan melebihi 200 unique visitor.

Bila dah lama tak online ni, banyak rasanya yang DeQdEq dah ketinggalan….promosi untuk Contest 5-5-5 DeQdEq pun dah jarang dilakukan.

Nampaknya penyertaan masih tidak bertambah…macam mana nak tarik lebih ramai peserta ni…atau DeQdEq perlu bagi hadiah sama rata sahaja kepada peserta yang ada. Andainya penyertaan tidak bertambah lagi….huhuhuhuh…mungkin DeQdEq perlu fikirkan semula tentang Contest 5-5-5 DeQdEq ni….

 

Ada lagi tak yang sudi nak join Contest 5-5-5 DeQdEq ni?

 

 

2 comments:

Citarasa Rinduan said...

deqdeq--
patutlah kamu tak bersiaran..
moga kamu sihat2 selalu yer

kak mmg tengah banyak masalah...lewat mlm baru online..nak ambil tag dan GA kawan-kawan pun tak sempat

Sunah Mohammad said...

akakku...saya rindu sangat nak baca update kat blog ni!

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...