Friday, 11 March 2011

Akhirnya DeQdEq terjebak juga…

 

Sebenarnya, dah lama DeQdEq tahu pasal hearbeat ni dari kawan-kawan blogger juga. Sebab ramai yang join hearbeat ni. Cuma sejak dua menjak ni macam makin meriah plak, ramai blogger yang dah join hearbeat ni. Sampaikan Cik Epal pun dah join juga….siap dah dapat RM 200++ tu…

 

DeQdEq dah buka website hearbeat sebelum ni, tapi masih tak berminat nak join….entah kenapa pagi ni setelah masuk blog AROL, DeQdEq terasa nak join plak…

Jadi, DeQdEq pun KLIK la link pada blog AROL tu…dan akhirnya……Inilah hasilnya

Make Your Own Gifts Here

 

Ramai juga kawan-kawan DeQdEq yang dah join hearbeat ni….antara yang DeQdEq ingat ialah Cik Lekit , Myvitrd dan Puan Bee.

Dari perkhabaran mereka semua ini, melalui hearbeat lebih mudah dan cepat dapat menjana wang dan satu lagi, kepada semua Nuffnangers, jangan risau akan status Glitterati anda, kerana status anda tidak tergugat dengan kehadiran hearbeat ini.

 

Jadi, DeQdEq pun dah terjebak la sekarang ni…hehehehhe…..

Macam mana pula dengan korang? Berminat untuk join heartbeat? Jom la join sama-sama…..

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

 

 

12 comments:

Cma Shiema said...

cma sudah...:p

||aLeaSaRa|| said...

huhu pernah try nak join tapi byk betul kena isi..nanti nak join jugaklah

sissyira said...

salam

kalau traffic kencang dan ramai pengikut y selalu dtg income dia mmg besh,,tp kalau mcm sy ni .. tengok je lah..hehe

nur ikhyar dee said...

heartbeat nie boleh dapat apa deqdeq?
cer cite cer cite....

Sunah Mohammad said...

saya belum...err..huhu~ tak tau nak wat ke tak..wawawawa~

Myvitrd said...

wah bagus2 .. selamat berheartbeat ye.. rajin2 promote

DeQdEq said...

@Cma Shiema

hehehe...deqdeq baru je

DeQdEq said...

@||aLeaSaRa||

mmg nmpak mcm byk nak kena isi...tp sbnrnya tak....sng je...

DeQdEq said...

@sissyira

yeke syira...ada yg kata trafik tak kencang pun msh boleh dpt buat duit...ntah la...deqdeq pn tak tau

DeQdEq said...

@nur ikhyar dee

cer citer? emmm....nnt deqdeq citer

DeQdEq said...

@Sunah Mohammad

hahahha...deqdeq pun macam tu juga sblm...nak join ke tak...tp akhirnya terjebak juga

DeQdEq said...

@Myvitrd

terima kasih..akn ku usahakan selalu

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...