Friday, 4 March 2011

Apa terjadi pada DeQdEq?

 

Apakah yang berlaku kepada DeQdEq? Ke manakah DeQdEq menghilang….nampaknya blog DeQdEq telah lama terbengkalai….sudah lama tak update….4 hari sudah tak berupdate…

Jadi, tak boleh biarkan, kena juga update, nanti mesti ramai yang bosan kalau blog DeQdEq tak berupdate kan…

Sebenarnya, banyak benda yang nak dikongsikan dengan pembaca semua….antaranya ialah Premier Screening: I Am Number Four memang best sangat-sangat…..DeQdEq suka sangat….nak bagi 5 bintang….DeQdEq tak sabar nak tunggu sambungan cerita ni….

 

Apa yang lagi best….DeQdEq jumpa dengan Red Mummy, dah siap amik gambar lagi dengan Red Mummy dengan handphone cap ayam DeQdEq…heheheh….nak transfer gambar ke laptop, kabel pula tak ada…macam mana ye…card reader pun yilek…..macam mana nak tunjuk gambar DeQdEq dengan Red Mummy ni…huhuhuhuhu

Mula-mula DeQdEq rasa malu nak tegur Red Mummy ni, yelah…Red Mummy kan blogger yang sangat hebat di arena blog….income sebulan dari blog pun mencecah RM 12,000…..DeQdEq beranikan juga diri untuk tegur dan bergambar dengan Red Mummy….

Red Mummy sangat baik dan sempoi la….jadi korang pun jangan malu dan jangan segan dengan Red Mummy ni.

 

Apa lagi nak cerita kan…dah tak larat sangat sebenarnya…..DeQdEq sambung esok pula la yer….

Terima kasih kepada semua yang sudi singgah blog DeQdEq.

10 comments:

Ujang9897 said...

derm...lama tak pau tiket dkt nuffnang..

pau jer RM mcd..=)

Sunah Mohammad said...

akak leh mms dulu dari tepon ke email akak..then download dari email... :)

Myvitrd said...

wah jumpa blogger jutawan tu.. mungkin dapat ambil berkat.. amin

aLieF si Muncung ManiS said...

wow!! bestnye tgok movie...dpt jumpa red mummmy lagi tu...mesti dpt tips banyak dari red mummy kan??

Siti Safiyyah said...

wahh jumpe Red mummy tu..cepat2 cari kabel..tak sabar nak tengok ni..;)

psstt : Blogger baru patut baca ni!

Tasha said...

wah..... busynyer deqdeq..... patutlah tgk xde entry terbaru. kalau tak, dekat list update blog tu, deqdeq paling I suka jengah. hehehe.....

keep on blogging.

rasanya mungkin sebab dah bulan 3, hidup di tahun 2011 pun mula padat kot. ek?

I pun busy sikit akhir-akhir ni

Arpiiz said...

kalau macam tu saya tegur deqdeq dulu lah ye..hehehe

singgah melawat follower..

MamaYatie said...

amboi...Deqdeq dah jumpa RM..best2! sonotnya dpt tngk screening citer tu..

bee said...

deq best nyer ko jumpa red mummy huhu..teringin gak nih..hee

deq bee dah pindah selfthosting jom lah melawat ke sana

misza said...

jap gi terjah Red Mummy.

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...