Saturday, 12 March 2011

Boleh tahan juga heartbeat ni…semalam daftar,hari ni dah dapat earning

 

Kepada yang singgah blog DeQdEq ni pada hari semalam, mesti dah tau kan…DeQdEq dah terjebak akhirnya dengan wabak Heartbeat ni…kalau belum baca dan nak tau macam mana DeQdEq terjebak…tengok la SINI

Pagi semalam DeQdEq mendaftar dengan heartbeat ni, hari ni sudah dapat earning…banyak sangat ke DeQdEq oiii?

Tak banyak mana pun, tapi bila dah mula dapat earning tu, rasa seronok pula…heheheheh…nak tau banyak mana…tengok la sini..hehehehe

 

heartbeat

Memang tak banyak pun….berbaloi la dengan tak ada promosi langsung kan…kalau rajin buat promosi mesti masyuk nih….itu adalah pesanan Myvitrd kepada DeQDEq.

Apa-apa pun….terima kasih kepada yang sudi klik link atau banner heartbeat DeQdEq yer…ada 2 orang…sebab tu DeQdEq dapat RM 0.08….

 

Untuk melihat sendiri contoh dan barangan apa yang sesuai dijadikan cenderahati, sila ke heartbeat.my 

5 comments:

bee said...

tahniah deq bee dah kelik hb deq heee

Cma Shiema said...

tahniah.....cma pun dah klik2 hb deqdeq..:p

Wan Gerrard said...

owh best gak ea tu, nak try la~

Syafiq Rosli said...

hehe..all da best

eira said...

eira tau dftar je..xtau gune pon..hehe..

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...