Saturday, 19 March 2011

Dapatkan kupon 50% diskaun untuk pakej pemeriksaan kesihatan anda di BP Health Care

 

Pernahkah anda melakukan pemeriksaan kesihatan? Berapa tahap kolesterol, gula dalam darah anda…Macam DeQdEq tak pernah lagi.

Memandangkan sekarang adalah kehidupan baru DeQdEq bersama Herbalife, DeQdEq ingin menuju kepada kehidupan yang lebih sihat. Jadi, bila terdengar iklan di HOT FM yang Fara Fauzana cakap pasal luaran hebat, macam mana pula dengan kesihatan dalaman anda?

 

Tau tak iklan ni? Iklan ni adalah untuk mempromosikan kempen untuk lebih sihat bersama Quaker Oat. Jadi, adakah anda tahu tahap kesihatan jantung anda?

JOM kita menjalani ujian ringkas ini di http://www.myhealthyheart.com.my/

 

Bila masuk je laman web myhealthyheart.com.my ni, korang kena KLIK pada Take The Heart Test (macam yang DeQdEq tunjuk dalam rajah)

 

heart 1

 heart 2

Masukkan jantina anda dan kumpulan umur

 

heart 3

Masukkan berat badan dan juga ketinggian anda

 

 heart 4

Macam mana pemakanan harian anda.

 

heart 5

Adakah anda lakukan senaman?

 

 heart 6

Bagaimana pula tahap kolesterol anda? Yang ni, DeQdEq hentam je…sebab mana pernah buat ujian darah pun…

 

 heart 7

Bagaimana tekanan darah anda?

 

heart 8

Dan keputusannya….sama ada risiko untuk mendapat sakit jantung dengan cara hidup anda tu, rendah, sederhana atau tinggi.

 

Seterusnya, anda akan menerima kupon diskaun untuk melakukan pemeriksaan kesihatan dan darah anda secara terperinci di BP Health Care dengan harga yang sangat murah.

 Heart

 

Kalau pemeriksaan asas hanya RM 30. Manakala, pemeriksaan terperinci hanya RM 100….Sangat murah…jadi DeQdEq taknak melepaskan peluang macam ni.

Demi mendapatkan kesihatan yang lebih baik, adalah lebih baik kita mencegah dari awal.

 

JOM sama-sama kita ambil ujian kesihatan jantung kita : http://www.myhealthyheart.com.my/

 

 

4 comments:

Tasha said...

sangat menarik~ menjaga kesihatan sangatlah penting.

Arol Mubin said...

Wah! Boleh suruh parents Arol buat test nie. :)

DeQdEq said...

@ tasha:

skrg ni mmg sgt penting kita jaga kesihatan dr awal dear....sbb byk sgt penyakit

DeQdEq said...

@ arol:

boleh sgt arol.....arol pn boleh buat test ni...lagi awal kita menjaga kesihatan lagi baik

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...