Thursday, 10 March 2011

DeQdEq jadi mangsa kentut Ujang9897…huhhuu…teruk betul Ujang ni

 

Ish…ish….DeQdEq tak sangka sungguh Ujang9897 ni sangat buruk perangainya….main lepas kentut sana sini ikut suka hati dia je…janji dia suka hati..orang lain tak suka ke…suka ke…langsung tak ambil peduli….

Hahaahhah…jangan ada yang mencebik plak dengan statement DeQdEq kat atas ni yer…sebenarnya bukanla betul pun DeQdEq jadi mangsa kentut Ujang9897 ni….

 

Apa sebenarnya yang berlaku ialah:

ujang

Blog DeQdEq telah dimasukkan ke dalam bloglist Ujang ni….dalam kategori Mangsa Kentut okey….macam-macam betul si Ujang tu….

Apa-apa pun terima kasih Ujang sebab masukkan blog DeQdEq dalam bloglist Ujang….harap-harap dapat juga tempias popular Ujang tu..hhehehehe

 

3 comments:

sissyira said...

salam

nasib duk jauh, kalau dekat mesti bau kan

DeQdEq said...

@sissyira

wsalam....

hehehhe...tu la pasal kan...klu tak mesti bau la kentut si ujang tu

mie said...

selamat menyedut bau yang menyenangkan..
eheheeee

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...