Saturday, 12 March 2011

Esok bermula episod baru

 

Assalamualaikum semua….Salam 1 Malaysia dari DeQdEq…

Selamat berhujung minggu…apa aktiviti hujung minggu anda kali ni…banyak dapat jemputan kahwin? DeQdEq ada juga, tapi kat kampung, kat Kedah…tak dapat nak balik atas urusan kerja…sedih sangat…kalau tak mesti leh nak bergosip dengan kawan-kawan sekolah….

Apa-apa pun DeQdEq nak ucapkan tahniah kepada pasangan pengantin baru yang sememangnya waktu bercinta dulu memang tak ingat orang lain…dari frienster ke facebook…juga blog…pasti ada kisah cinta mereka…heheheh…tapi DeQdEq suka juga baca…hahahahha…

 

Apa-apa pun, tahniah buat Ili Hawa dan Farid Maswan…semoga kalian berdua bahagia dunia dan akhirat…..semoga bertambah rezeki kalian…selamat menjalani kehidupan berumahtangga….Ili kena kuat tau…sebab Abang Farid tu kerja kapal…..bila masa berlayar…Ili kena la tabah yer….

189334_199792263379371_100000457951188_669633_2784542_n

Ramai juga kawan sekolah DeQdEq yang hadir…..jelesnya tak dapat join…huhuhuhuh…… gambar ni DeQdEq amik dari facebook kawan DeQdEq yang kanan sekali tu,yang berbaju pink…Gambar dari blackberry jadi tak berapa jelas sangat….

 

196888_199778116714119_100000457951188_669516_5338670_n Inilah dia pasangan merpati dua sejoli….akhirnya terikat dengan ikatan yang sah…

 

DeQdEq nak bagitau semua…esok akan bermula episod baru untuk DeQdEq…orang lain yang kahwin.DeQdEq pula yang nak mulakan hidup baru…apa kes? hehehehe…

Kalau nak tau….tunggu yer….nantikan update DeQdEq pada esok hari….

Semuanya akan terjawab….pastinya episod baru ini akan merubah diri DeQdEq kepada DeQdEq yang baru….

2 comments:

Myvitrd said...

samalah esok saya pon ada jemputan kawin dekat hulu selagor.. sepupu orang umah kawin.. kira wajib pegi jugalah nampaknya.. hehe

Ili Hawa Ahmad said...

hye deq2..baru ja bc..hehe..tengss la sbb sudi tulis psl wedding ili kat blog.terharu sgt.time kasih byk2 ye..deq2 cepat2 la kawin..tunggu apa lama..hehehe

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...