Wednesday, 16 March 2011

Jangan takut untuk punyai IMPIAN BESAR…kerana…

 

Rasanya macam dah lama tak buat entri untuk motivasi dan beri semangat kan….jadi malam ni DeQdEq teringin sangat nak berkongsi pasal IMPIAN atau pun DREAM.

 

impian

 

Berapa ramai yang mempunyai impian?? Rasanya setiap orang dari kita pasti punyai impian sendiri…..

 

Taki kira la kalau impian anda sebesar ini…

 kete besar

Atau ini…

 umah besar

 

Atau juga mungkin sekecil ini….

big dream

 

Apa yang lebih penting ialah anda jangan sesekali berasa takut untuk mempunyai IMPIAN BESAR….ini kerana…..DREAM IS FREEEEEEEEEE….

Mempunyai IMPIAN adalah percuma….anda tak perlu bayar pun….jadi kenapa mesti takut….

 

Dari IMPIAN kita perlu mencari jalan dan punyai strategi untuk mengejar IMPIAN kita….jangan hanya berangan tanpa mengejar IMPIAN itu…

 

 

Nak tau apa impian DeQdEq pada tahun 2011 ni? Jeng…..jeng…..jeng….

my car

 

 

Akhir kata dari DeQdEq..jangan dilupakan IMPIAN kita semua yang paling BESAR….iaitu

MATI MASUK SYURGA

8 comments:

Sunah Mohammad said...

wow akak!! i like lah entri cambest ni~ ;)

DeQdEq said...

@ sunah:

best ke macam ni? tima kasih....

Miss Ran said...

ske gambar2nye..kete impian sy jugak

hehe syurga itu impian smua=)

Myvitrd said...

wah kereta apa tu.. macam honda city je.. betul ke?

impian akan disusuli dengan kejayaan.. tak salah mempunyai impian tinggi.. yg penting usaha kearah impian kita tu

Semoga tercapai impian deqdeq tu

Tasha said...

like~

DeQdEq said...

@ miss ran:

tau tak kete apa tu? betul ke sama impian kita...jom kita usaha dan siapa dpt dulu

DeQdEq said...

@ myvitrd:

bukan honda city...tapi adik-beradik dan keturunan yang sama....hehehehe

DeQdEq said...

@ tasha:

terima kasir dear

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...