Tuesday, 29 March 2011

Lagi 2 hari akan tamat Contest 5-5-5 oleh DeQdEq

 

Seperti yang DeQdEq war-warkan sebelum ni, Contest 5-5-5 DeQdEq ni akan tamat pada 31 Mac 2011.

 

Alhamdulillah setakat ni dah ada 7 orang penyertaan…Mereka ialah:

adyshariz

cma

miss ran

myvitrd

puan nina

tasha

dan penyertaan terkini ialah dari

Nadhirah Ahmad

 

 

Walaupun sedikit DeQdEq berpuas hati sekurang-kurangnya berjaya menyampaikan sesuatu dan buat orang lain juga berfikir mengenai pengurusan kewangan.

Bukan semua yang berfikir dan merancang tentang pengurusan kewangan ni…jadi objektif DeQdEq untuk menyampaikan maklumat kepada orang ramai tercapai juga.

 

Memandangkan tak mendapat sambutan yang banyak…DeQdEq tak dapat ikut seperti perancangan awal iaitu nak bagi hadiah wang tunai sebanyak RM 555…

DeQdEq rasa DeQdEq akan bagi hadiah yang sama rata kepada semua peserta…yelah biar kesemua mereka mendapat hadiah sama rata…kalau kata DeQdEq bagi RM 555 ni kepada 5 pemenang…yang lagi 2 orang tu macam kesian plak.

Jadi, DeQdEq putuskan nak bagi hadiah kepada semua peserta sebab tak ramai penyertaan yang DeQdEq terima.

8 comments:

Nadhirah Ahmad said...

woha.. brta baikkkkkk...

Myvitrd said...

Tak pe deqdeq.. contest mula2 ni memang kekadang tak ramai penyertaan.. mungkin next contest ramai yg join..

Apapon seronok join kontest bentuk ilmiah ni..

Mama Zharfan said...

ada pertukaran hadiah ke...mine dh lama siap, cuma me sengaja nak submit link last minit..and me rasa lps me submit akan ada few yg submit, ie followers my blog yg kaki contest..

Mama Zharfan said...

ok, me submit now lah yer, jap me post entry and submit link.

Mama Zharfan said...

me dh submit my link tau. kalau ada apa2 yg tak mencukupi syarat, let me know, tq

http://suzie284contest.blogspot.com/2011/03/contest-5-5-5-oleh-deqdeq.html

Cma Shiema said...

i like...~

sissyira said...

salam


erk...sebenarnya saya kurang faham dgn 555 ni.huhu

Norhafiza said...

kakNo pun tak faham ni..kene buat apa? sempat tak lagi hari ni nak join?..

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...