Tuesday, 22 March 2011

Nama-nama yang muncul di blog DeQdEq

 

Assalamualaikum semua….Salam 1 Malaysia

 

Hari ni DeQdEq tak sempat nak update entri…hari ni agak sibuk sikit…

Tapi bila malam ni, sempat DeQdEq tengok analytic Nuffnang…dan juga keyword yang muncul kat blog DeQdEq ni…

 

Banyak betul nama-nama yang muncul hari ni…Tengok la sendiri….Antara nama-nama yang muncul ialah:

 

Dr Rozmey

Ujang9897

Cikgu Aishah

deqdeq

Chef Razak dan juga

Cikgu Shida

 

nama-nam

 

Selain nama-nama di atas…macam biasa kucing comel pasti akan muncul sebagai keyword yang paling banyak…

5 comments:

Budak Botak said...

he3, byk keyword dia...

nur ikhyar dee said...

cikgu shida pun ada jugak tu..hehehe

Sunah Mohammad said...

erk! banyaknya nama!!! hahaha~ nama saya takde ke??? :p

puanbee said...

oh kucing comel pun ada org search yer..

DeQdEq said...

@ budak botak:

tu la...byk plak hari ni keyword....dah tu nama2 org lain plak tu

@ qeat:
cikgu shida tu dh biasa juga...mmg ada entri psl cikgu shida ni

@ sunah:
byk kan? nama sunah tak de plak...mgkn lps ni ada..hehehe...ye la ujang pun ada

@ puanbee:
kucing comel mmg selalu tau bee

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...