Saturday, 12 March 2011

Nuffnang,sejak tak dapat BE baru, DeQdEq ingin membawa diri…

 

Tajuk tak boleh blah….Apa tujuan tulis blog ni dik oiii….Kalau Red Mummy mesti dah marah DeQdEq kalau asyik fikir duit je dari blog…kepada yang telah menonton Vlog Red Mummy mesti tau kan…

 

Sememangnya menulis blog adalah untuk berkongsi apa jua yang menarik dengan semua pembaca….tapi dalam masa yang sama andai dapat menjana wang sampingan, tentunya menulis blog akan menjadi lebih bersemangat kan….

Walau apa pun, sejak Nuffnang dah lama tak bagi BE kat blog DeQdEq, DeQdEq dah mula tak kisah lagi pasal BE….andai ada rezeki BE, alhamdulillah..kalau belum ada rezeki, tak apa la…

DeQdEq tak boleh salahkan Nuffnang andai tak nak bagi BE lagi pada DeQdEq, sebabnya rasanya dah lebih 1 bulan rasanya DeQdEq sibuk dan tak selalu update blog. Jadi, takkan la blog yang macam ni nak jad pilihan Nuffnang kan…akan merugikan pula customer diorang letak iklan kat blog DeQdEq..

 

Walau apa pun, DeQdEq berharap….dan DeQdEq ingin membawa diri ke Nuffnang Sharing Session – Frames Cafe’…harap sangat dapat join sesi ni…jadi boleh la DeQdEq berkenal-kenalan dengan blogger lain dan juga pihak Nuffnang sendiri…

 

 

Nuffnang..harap sangat dapat pilih DeQdEq ye….teringin sangat DeQdEq nak join apa-apa jua event dari Nuffnang…nak jadi ahli Glitterati Plus pun belum lagi rezeki…huhuhu

 

 

 

 

1 comment:

Myvitrd said...

kami suami isteri pon apply nak join ada rezeki boleh jumpa sana nanti ye.. hehehe

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...