Friday, 18 March 2011

Pesta Belon Panas 2011

 

Tak sabar rasanya nak tunggu hari Ahad ni…DeQdEq nak ke Putrajaya untuk menyaksikan Pertunjukan Belon Panas.

 

belon

Ada sapa-sapa yang akan turut hadir pada hari Ahad ni? Kalau ada yang nak ke sana juga, roger la DeQdEq..boleh kita bersua muka di sana nanti…

Tak sabar rasanya nak tengok belon panas yang ada bermacam-macam bentuk, yang pastinya ada belon panas berbentuk DORAEMON okey….

 

belwon doraemon

 

Selain Doraemon…ada lagi satu belon yang pasti menarik minat orang ramai…iaitu watak dalam Star Wars kalau tak silap DeQdEq

belon lagi

 

Nak tahu lebih lanjut TENGOK SINI dan  RUJUK SINI

 

Harap dapat peluang untuk naik belon panas..harga tiket RM 10 untuk dewasa RM 5 untuk kanak-kanak…tapi tiket adalah terhad

belon 2

 

Kalau nak tengok apa lagi aktiviti yang bakal dilangsungkan…terus je http://www.myballoonfiesta.com/

 

6 comments:

a n a s t a s y e a said...

Saya pergi esok. Mungkin sebelah pagi :D

anastasyea's latest post .. Chris Medina: American Idol 10 | I solute you !

DeQdEq said...

@ anastasyea:

ala, xdpt la nk jumpa...deqdeq pegi hari ahad...

Arneza said...

tak dapat la nak gi tengok..weekend balik Melaka..

Mardhiyyah Ridzuan said...

deQdeq, if hujan jangan haraplah dapat tengok. Xsempat belon nak naik, dah ebrlanggar antara satu sama lain. Hahaha...Last year macam tu lah... Melepas nak tengok...huhu

aLieF si Muncung ManiS said...

wahhhh..sungguh best...alief tak pernah lagi pergi..sedih..huhu

Arol Mubin said...

Seronoknya! Teringin nak pergi tapi jauh pulak. Semua orang busy kerja. Arol baca entri DeQdEq jelah nanti. :)

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...