Wednesday, 16 March 2011

Tadaaaa…..kini 666 bukan lagi 555

 

666

 

Sebelum ni DeQdEq mencari follower ke-555…dan contest pun DeQdEq tengah anjurkan sekarang ni sempena follower DeQdEq dah mencecah 555.

Tapi sekarang bukan lagi 555….kini sudah 666…

Follower bertuah tersebut ialah Syahirah…..tapi DeQdEq tak dapat link blog beliau…kalau Syahirah ada baca entri ni, sila tinggalkan komen dan link blog ok…

 

Tapi tetap jauh panggang dari api kalau nak dibandingkan dengan Ben Ashaari…semalam kalau tak silap follower blog Abang Ben dah pun mencecah 11,111 ok….

Sekarang ni Abang Ben nak tunggu 12,345 pula….

 

 

P/S: memandangakan COntest 5-5-5 DeQdEq kurang mendapat sambutan….barangkali akan ada perubahan…atau DeQdEq nak hentikan je lah…..boleh? bagi penghargaan sama rata pada semua peserta…..

 

 Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

Marilah mari..kita membeli……

8 comments:

Sunah Mohammad said...

wow!!! tahniah akak!!!

Arol Mubin said...

Yeah! Arol pun baru jumpa follower ke-666 blog Arol. :) Tapi link blog takde pulak.

*Arol dah klik HB ! ;)

Puanbee said...

deq tahniah , tepulang pada de qlh nak buat mcm mana :)

mie said...

666...
no special tu..
ehehheee

Syahira~ said...

kami ta de blog lah akak....

Adek Syahida Salleh..

myvitrd said...

wah tahniah deqdeq sebab sekarang makin maju kehadapan.. teruskan usaha k

Arol Mubin said...

Jom tengok siapa follower ke-666 blog Arol ! KLIK SINI! :)

Myvitrd said...

berkenaan dengan kontest deqdeq tu.. mungkin kurang sambutan sebab ramai yg kurang mahir pasal mengurus kewangan.. so nak buat entri tu macam susah sikit.. sebab tu ramai yg susah nak join

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...