Friday, 25 March 2011

Teknik mengorat cara Zack Zukhairi

 

Malam ni memang DeQdEq kering idea sebenarnya nak update blog…Jadi, DeQdEq mengisi masa lapang membaca blog-blog yang best…

DeQdEq tengah melepak kat blog Zack Zukhairi…..pada yang masih belum kenal mamat sorang ni….sila la ke blog dia okey….follower dah 19 ribu lebih…..memang ini kira otai la….setanding Hanis Zalikha….tak tau la mana yang lebih dulu terjun ke dunia blog ni…

Tapi yang pastinya, kalau lelaki mesti lebih suka singgah blog Hanis Zalikha kan….yang perempuan mesti suka singgah blog Zack Zukhairi….hehehhe…..saja je DeQdEq ni…

Apa-apa pun….dua blogger ni memang mempunyai daya tarikan tersendiri melalui gaya penulisan mereka…..

 

DeQdEq nak berkongsi dengan korang teknik mengorat cara Zack Zukhairi ni…..mamat ni memang sempoi….asyik tergelak je DeQdEq baca teknik yang dikongsikan oleh si Zack ni:

 

 

Teknik mengorat untuk LELAKI sahaja:

 

TEKNIK 1

TEKNIK 2 (DeQdEq paling suka teknik ni…kepada lelaki yang tengah dok usha awek tapi tal berani nak mulakan langkah…apa kata korang cuba teknik ni…memang confirm la awek tu cair dengan korang…..tak caya cuba la dulu)

TEKNIK 3

TEKNIK 4

 

Teknik mengorat untuk PEREMPUAN sahaja:

TEKNIK 1

 

 

Kepada yang dah berjaya menggunakan teknik-teknik di atas sila la komen di sini…heheehhe

 

 

3 comments:

Shazmiey Abdurahman said...

MAK AIH..ADA PULAK TEKNIK NGURAT NIH EH?! HEHEH

(One) SiTi* said...

hahaha....memang kelakar meh

HAKMI said...

mengurat pon ada masalah teknikal?

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...