Friday, 8 April 2011

Baru 40 minit ping entri terus tersenarai Top 10 dalam Most Popular in 24 hours blogged.my

 

Usih…baru je DeQdEq dah nak sign out nih…sebab lepas ni nak berjalan jauh nak pegi ambik sebahagian harta karun DeQdEq.

Pagi ni, bangun awal tapi lambat siap sebabnya duk mengadap 8TV sebab nak layan Usop Wilcha kat Hot FM AM Krew….

 

Bila Usop Wilcha dah balik baru kalut nak bersiap…huhuuhhhu…

Tapi baru nak sign out…tengok kat blogged.my entri Lirik Lagu dan Video Terasing Di Bumi Sendiri nyanyian Shy8 aka Usop Wilcha terus berada di tangga ke-4 dalam blogged.my.

Memang ramai betul orang suka pasal Usop Wilcha ni kan….

 

popular

 

Tak sangka juga DeQdEq entri saja-saja pasal Pucat sangat ke? Tasha tolong DeQdEq ni pun boleh masuk dalam Top 10….

Terima kasih ye buat semua yang sudi singgah blog DeQdEq…

 

Okey la..DeQdEq nak kena keluar dulu…nak jumpa client….kena berjuang untuk dapatkan harta karun….

Jumpa lagi….

 

6 comments:

puanbee said...

oh babai ping kat mana tu ?

meowwmania said...

tahniah!

sy pong suka usop wilcha :D

faisal said...

fenomena hantu kak limah kembali..usop oh usop...best bila die ckp...hahaha

http://faisalapardi.com/

nur ikhyar dee said...

blogger.my ni apa deqdeq?

Tasha said...

u have been tagged.

http://natasha1987.blogspot.com/2011/04/contest-show-me-whos-your-bff.html

aLieF si Muncung ManiS said...

tahniah..alief tak tahu ada benda ni...nnti alief pun nak buat akaun kat sini la..boleh la alief ping blog alief..

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...