Wednesday, 27 April 2011

DiGiLIVE K-Pop: 2AM showcase | BE terbaru dari Nuffnang

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera…

Nampaknya dah lama sangat DeQdEq senyap dan tak update blog DeQdEq ni..mujur belum bersawang lagi….

Bila dah tak rajin update ni….pengunjung pun berkurang dan ranking di Alexa pun makin menurun….apakan daya DeQdEq sebab DeQdEq belum cukup kuat untuk berjuang di alam maya serentak dengan berjuang di alam nyata…

DeQdEq memang makin sibuk di alam nyata untuk mengejar harta karun DeQdEq yang makin jelas bayangnya…..InsyaAllah, jika DeQdEq terus bekerja keras dan dengan izin Allah, harta karun itu akan berada dalam genggaman DeQdEq dua bulan dari sekarang…Amin…

 

Sungguh DeQdEq tak sangka, walaupun DeQdEq jarang update blog sekarang ni, tapi masih tetap punya pengunjung 100UV sehari….Nuffnang sememangnya baik hati.

DeQdEq ingatkan lepas semua BE menjadi metered earning…mesti DeQdEq takkan dapat lagi BE baru…

Tapi rupanya DeQdEq silap…Nuffnang tidak pernah mengecewakan….DeQdEq tetap diberikan BE…Terima kasih Nuffnang

 

BE terbaru DeQdEq ialah   

digi

DiGi DEP Music K-Pop

 

Untuk peminat K-Pop…jangan lepaskan peluang keemasan untuk mendapat tandatangan dan pas untuk bertemu 2AM di belakang pentas secara eksklusif dibawakan oleh DIGI.

 

digi 2 

 

DiGiLIVE K-Pop: 2AM showcase


The hottest K-Pop act is in town! Get your 2AM showcase passes today.

Also stand a chance to win a Meet & Greet session with the Korean heartthrobs when you purchase 2AM CallerTunes™!

 

Showcase Details

Date: 21 May 2011
Time: 6pm - 7pm
Location: Jln Ampang, Kuala Lumpur

 

untuk info lanjut KLIK SINI

4 comments:

Myvitrd said...

wah tahniah.. murah rezeki ye.. terus setia dengan nuffnang

KayNisa said...

wah tahniah.. murah rezki.. rezki utk harta karun tu.. hikhik, lama xdatang jalan2 kat blog awak.. sebab tak nampak ada update kat dashboard.. hikhik

actually tujuan asal nak datang menggegar sempena Segmen Gegar 1000 blog anjuran en Ben

Jom lawat Blog Kaynisa ◠‿◠

sumanje said...

tahniah dari sumanje


Salam ziarah…
Jemput singgah di blog baru Sumanje
Tentang Malaysia
Terima kasih atas kunjungan anda
Semoga Ceria selalu dan happy blogging
Dari ~~~SuManje~~~~~~~~~…………………

:)..

gangstarosie said...

awak pergi ke tak event ni nanti. saya pergi. :)

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...