Tuesday, 5 April 2011

Entri terakhir sebelum…

 

Dah pukul 6 petang ni…cepat-cepat nak kena bersiap….kul 7 dah nak bertolak ke Hotel Sunway….

 

Ada apa di Hotel Sunway?

CWA buat Premier Award Night untuk consultant yang cemerlang di bawah CWA…walaupun DeQdEq masih belum mencapai target…DeQdEq nak pegi juga untuk dapatkan aura dari mereka yang cemerlang…

Tahun depan DeQdEq akan pastikan DeQdEq akan sebaris dengan mereka semua yang cemerlang ni….jadi untuk tahun 2011 ni DeQdEq kena bekerja bersungguh-sungguh….

 

Okey la…DeQdEq nak kena bersiap dulu….DeQdEq akan update pasal dinner ni nanti….

7 comments:

Tasha said...

gud luck untuk apa pun yang deqdeq cuba jayakan..... semoga berjaya~

puanbee said...

deqdeq chaiyookk semuga tercapai semunya..

Myvitrd said...

wah bakal jadi jutawan ni..tanamkan azam insyaallah boleh berjaya

faisal said...

dah ada target insyaAllah tercapai sebab matlamat yang jelas..

faisal said...

semoga berjaya

DeQdEq said...

@ Tasha:

terima kasih mendoakan deqdeq...tasha juga gud luck in everything you want

@ puanbee:

amin...mudah-mudahan

@ myvitrd:

insyaAllah....mmg nak sgt jadi jutawan muda...doakanla ye

@ faisal:

terima kasih...insyaAllah segala yg diusahakan pst membuahkan hasil

puanbee said...

deq saym tk de chat box yer..tinggal jejak kat sini je lah hee...klik HB satu kali

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...