Saturday, 9 April 2011

Gambar misteri | Siapakah muncul dalam gambar lama ini

 

DeQdEq baru je mencari-cari gambar-gambar untuk join contest yang telah ditag oleh Tasha…."CONTEST SHOW ME who's YOUR BFF"

Jadi, DeQdEq nak cari la gambar DeQdEq dengan kawan baik DeQdEq…kawan yang sememangnya ada ketika DeQdEq susah dan senang…

 

Tapi, bila dok buka folder itu dan ini…sekali DeQdEq terjumpa sekeping gambar ni….belek punya belek, ada sesuatu dalam gambar ni..samar-samar sebab gambar waktu malam.

Gambar ni DeQdEq rakamkan waktu pergi menonton Konsert Gemuruh DT Search dan Wings di Sunway Lagoon pada bulan Disember lepas…

 

Macam mana la plak DeQdEq boleh terakam gambar nih….cuba korang tengok dan pastikan apa bendanya….

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

 

 

gambar misteri 

Sila abaikan makhluk dua ketul yang sememeh kat depan tu….

 

 

Hehhehehe….tak ada apa yang misteri pun sebenarnya….

Kat belakang DeQdEq tu kalau korang nak tahu…..itula dia En MYVITRD yang juga datang bersama isterinya Cik MALARANG-KAK

 

Sebenarnya malam tu DeQdEq dan Myvitrd masing-masing perasan dan nampak kawan blogger….tapi dua-dua tak berani nak bertegur sapa….makanya…bila dah balik, dalam blog juga baru kami bertegur sapa….hahhaha…

 

Tak sangka plak dalam duk syok sendiri DeQdEq nak ambil gambar dengan budak sememeh sorang ni, secara tak langsung dapat menangkap gambar Myvitrd sekali...Malarang-kak tak nampak la plak sebab terlindung.

 

p/s: korang nampak tak sapa dalam gambar tu…kalau korang tak nampak…itu tandanya…….korang dah……sila sambung sendiri ayat ini..heheheh

 

4 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

nak join pun rasa skang my bff cuma my hubby jer.. dunia akak hanya online & my hubby tp enjoy je hidup. mana2, buat apa.. pegi mana ttp la bersama dia. My friend, bestfriend, lover & hubby

nur ikhyar dee said...

jap jap yang dengan deqdeq itu siapakah?


ehem..ehem..

DeQdEq said...

@ cik lekit:

bila dh ada hubby mcm tu la agaknya kak...masa byk dihabiskan bersama hubby....


@ qeat:

kan deqdeq kata abaikan gambar tu...ish qeat ni...ketegaq betoi la...

umUMRA said...

ehehmmm x mo abaikan leh...sape tuh..hehe

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...