Tuesday, 19 April 2011

I wish I have a personal assistant right now….ohhhh…please…PERSONAL ASSISTANT WANTED

 

Assalamualaikum….selamat pagi dan salam hari Selasa

Macam mana kerja anda….sibuk tak? DeQdEq dalam seminggu dua ni memang sangat sibuk ataupun superbusy….sebab nak kejar harta karun yang semakin jelas jalannya…alhamdulillah…

 

Sekarang ni DeQdEq tengah sibuk sangat, dengan nak jumpa clientnya nak kena isi borang lagi…lepas tu nak kena pegi submit borang client kt HQ….aduh tak sempat rasanya..

Bila dah jumpa client seharian badan dah penat…mana nak isi borang lagi…..huuhuhu…tolong…sapa yang mampu membantu DeQdEq ni

Kalaulah dapat dibelah badan ni kan…huhuhuhuuh….

 

Seronoknya kalau ada pembantu peribadi yang dapat mengurangkan beban yang ditanggung DeQdEq sekarang ni…ada tak sapa-sapa yang nak isikan kekosongan kerja sebagai pembantu peribadi DeQdEq…

Kerja sangat senang je…sambil kerja masih boleh berfacebook atau blogging..heheheheh…dan NO PRESSURE….sangat relax kerja sebagai pembantu peribadi DeQdEq ni..

 

Cuma DeQdEq mencari mereka yang ada sijil SPM la…sebab kalau nak digajikan mereka yang ada diploma atau ijazah….nak kena bayar tinggi kan..

Jadi, mereka yang SPM ni gajinya masih dapat ditanggung oleh DeQdEq..maklumlah kerja sendiri kan, bisnes..jadi apa nak buat pun kena fikir macam mana nak maksimumkan untung.

 

6 comments:

ketawariang said...

deqdeq, great opprtunity ni kan...
kot2 ada yg berminat... maybe deqdeq boleh ltak details kerja tu dkt post ni... :)

far_east said...

nak yang SPM jerrr kerr?

DeQdEq said...

@ ketawariang:

insyaAllah bila dh lpg skit deqdeq akn iklankan kat blog ni dan detail kerja..skrg ni z sempat lagi

@ far_east:
deqdeq cr yg tahap spm je sbb boleh bayar ikt yg deqdeq mampu...
tp klu ada yg diploma atau ijazah sanggup terima bayaran setimpal dgn kerja yg mudah ni....boleh je mencuba

papabear said...

gaji berapa?

NUMASARA HANA said...

kalo student yg cuti sem boleh mohon tak?
hehehe....

DeQdEq said...

@ papabear:

gaji msh tak dpt putuskan tp boleh dibincangkan lagi

@ numasara hana:

boleh je...kira part time la...deqdeq x kisah asalkan leh dpt sorg PA yang bagus

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...