Tuesday, 5 April 2011

Penangan Usop Wilcha…blog DeQdEq popular lagi di blogged.my

 

Pagi ni bila nak ping entri kat blogged.my DeQdEq tengok entri DeQdEq muncul antara yang popular dalam tempoh 24 jam. ENtri DeQdEq pasal Usop Wilcha berjaya menarik minat pembaca.

 

Dah lama juga entri DeQdEq tak popular..biasala kan..kalau nak ramai baca entri kita, tajuk kena gempak baru leh menarik ramai pembaca….selain tu entri kena betul-betul menarik.

ENtri DeQdEq berada di tangga ke-5….entri Usop Wilcha tak dapat tandingi pasal Shaheizy Sam dan juga Video Seks tu…huhuhuhuhu

 

popular

Nak tau apa fenomenanya…..JOM kita tengok…. Fenomena baru…populariti Usop Wilcha mengatasi Bintang Paling Popular Shaheizy Sam

 

 

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...