Thursday, 7 April 2011

Pucat sangat ke? Tasha tolong DeQdEq

 

Baru masuk pejabat petang ni…jadi terus buka laptop….apa lagi…jalan-jalan tengok apa yang menarik…

Apa yang menarik perhatian DeQdEq adalah peperangan antara Ujang9897 dan Tasha…..Nak tau apa yang menyebabkan peperangan mereka? Siapa lagi kalau bukan Abang Ben Ashaari….

Kalau korang nak tau…cepat terjah blog Ujang9897 dan Tasha tau..

 

DeQdEq nak kongsikan sikit pasal CWA Premier Awards Night 2011 | Get The Vibration . Dalam banyak-banyak gambar yang DeQdEq kongsikan….DeQdEq mendapat kritika hebat dari kawan-kawan sekolah DeQdEq iaitu Shiela dan Qeat.

 

Nak tau gambar mana? Inilah gambarnya…

P1011202

 

Ada ke diorang kata DeQdEq nampak pucat sebab tak make up….DeQdEq dah pakai bedak dan gincu…cukupla tu…huhuu…buat apa nak make up glamour2 sangat….biasa-biasa sudah

Kat bawah ni komen-komen dari dua budak comel…

 

make up

 

Apa komen Tasha selaku jurumekap….boleh tolong make up DeQdEq…hehhehe

7 comments:

Tasha said...

komen tasha adalah....bila dalam dinner ni..... lighting yang malao tu akan buatkan muka kita tak nampak sangat serinya kalau setakat pakai bedak simple2 jer... even kalau make up tebal2 mcm pompuan gile, dengan lighting dalam hall dinner, kita akan nampk ada seri sikit jer... so, sebab tulah bila dinner kene make up tebal sikit. baru nmpk ada seri. tapi bila kat cahaya biasa, akan nmpk mcm orang gila sikit la. sebab make up tebal kan.....

nnt kita g kenduri ujang,kalau nak...sha make up deqdeq sikit. nak tak? tapi takkan setebal makeup pergi dinner la.... sebab kang panas2 make up cair pulak....jenuh pulak deqdeq asik nak kene touch up aje... hehehe.....kita kasi bako....kita bako....

nur ikhyar dee said...

ni i mai komen kat sini pulak...

Tasha!

tolong touch up skit kakak kita nie...hehe

Alinkiwi said...

tasya,,,nak jugak...huhuh

deqdeq....bunny tu beli mana??nakkkk..comel sgt...

DeQdEq said...

@ Tasha:

aduh...deqdeq ni sbnrnya mmg mls bab2 mekap...tp klu ada yg nk mekapkn mmg suka je..cuma deqdeq x reti jaga mekap tu...mst nnt hbs camtu je...hehehhe


@ qeat:

amboi2....qeat ni bukan main ye...nnt deqdeq kawen la baru mekap lebih2...

DeQdEq said...

@ alinkiwi:

bunny tu company yg bagi..deqdeq pun xtau nk beli kt mana...

Tasha said...

hehehe...tak de hal lah~

tapi jujur I bagi tau.... deqdeq natural beauty tau... nak dapat kulit can deqdeq...bersih jer...

DeQdEq said...

@ Tasha:

auch...malu deqdeq tasha puji mcm tu....terima kasih dear

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...