Wednesday, 20 April 2011

Sudah ada yang bertanya DeQdEq

 

Assalamualaikum dan selamat malam…

 

Sungguh DeQdEq tak sangka entri luahan hati DeQdEq semalam sudah berjaya menambat minat orang. Entri pasal  I wish I have a personal assistant right now….ohhhh…please…PERSONAL ASSISTANT WANTED

Sebenarnya DeQdEq semalam terasa berat sangat dengan kerja yang menimbun…jadi memang terasa kalau ada pembantu sangat la best kan…

 

Sememangnya dah lama DeQdEq fikir untuk mengambil seorang pembantu peribadi ataupun PA…

Bila ada PA yang boleh tolong buatkan semua kerja paperwork macam isi borang….baru la DeQdEq boleh terus maksimumkan kerja DeQdEq di luar untuk mencari client baru…

Tak adala DeQdEq buang masa nak isi borang lagi….

 

Rupanya dah ada yang berminat dan bertanya pasal jawatan pembantu peribadi ni pada DeQdEq…DeQdEq belum keluarkan iklan rasmi lagi…dah la tak pernah mengambil pekerja lagi..huhuhuhu…

Macam mana nak buat ni…

 

Tak sabar juga nak dapatkan pembantu peribadi yang pertama ni…hehehhe

 

 

 

11 comments:

^^nu[dd]yra^^ said...

wah cam best jer ader PA...kl cikgu nak ader sorg PA gak bleh x??? stress gak bl asyik bz mmnjg jer wat keje blambak2 tuh ..grrrrr

Cma Shiema said...

hehe..deqdeq nk guna khidmad PA..
mesti bz sungguh deqdeq ni...
sipakah calon PA itu??

Sunah Mohammad said...

saya nak carik gak lah..PA untuk update blog..hahahaha~

Myvitrd said...

wah dah mula cri PA tu.. ni mesti dah masyuk ni..

powluck said...

salam ziarah..

aLieF si Muncung ManiS said...

alief pun teringin nak ade PA...hhuhuhu..:P

Tasha said...

pas ni Deqdeq akan nmpk hebat lah bila dah ada PA

Wanieda said...

Jom join contest.. hadiah menarik menanti anda!!

lily lotus said...

thanks jadi follower at my blog :) if u don't mind, i nak link ur blog in my list yer...enjoy your day!

~~Princess in Red~~ said...

huhu,,kal0 tau pija nih rela ati jd PA akak nih ... cuti2 sem tak dak bt pape...tp da dpt kat jh0r lak ... ter0s maju ye akak :)

DeQdEq said...

pija: akak offer kt wirah dgn filza ari tu...rasanya wirah setuju nk jd PA akak

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...