Thursday, 7 April 2011

Ternyata itu memang milik DeQdEq

 

Sebelum ni DeQdEq ada bagitau tentang email jemputan dari Nuffnang untuk filem Scre4m kan..tapi ada kekeliruan dari DeQdEq…nak tahu ceritanya, sila BACA SINI

Jadi, DeQdEq telah menghantar tiket pada pihak Nuffnang untuk pastikan kebenarannya…

Hasilnya…ini jawapan dari Pihak Nuffnang

 

tiket nuff

 

Kiranya memang betulla tiket tu memang untuk DeQdEq…sebab sama je sama ada join contest melalui churp churp atau pun Nuffnang…

 

Tapi, sekarang ni DeQdEq rasa macam tak dapat nak pegi la plak tengok wayang ni….macam mana yer…kalau DeQdEq nak bagi tiket ni sapa yang nak?

Nak buat small contest ke..hehheheh…atau nak bagi macam tu je….

 

3 comments:

Ujang9897 said...

sama la kita dpt tiket tapi tak tau leh g ker tak...

ramai gak yg mintak tiket..=)

entri smlm

http://azfar9897.blogspot.com/2011/04/tiket-wayang-free.html

Mama Zharfan said...

tiket ti valid sampai bila yer?

DeQdEq said...

@ ujang:

deqdeq dh baca entri tu semalam...nmpk gayanya deqdeq pun sama cam ujang..mgkn x dpt nak gi

@ mama zharfan:

tiket tu hanya untuk tarikh 13 April 2011 jam 9 malam...
hanya utk tayangan perdana je.

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...