Thursday, 26 May 2011

Alhamdulillah selamat sampai di Shah Alam

 

Assalamualaikum dan selamat pagi…

Alhamdulillah DeQdEq dah selamat sampai di Shah Alam selepas 5 jam perjalanan….sampai di rumah dalam pukul 5 tadi….

Jadi, sementara nak tunggu solat Subuh, apa lagi…buka laptop dan update blog sementara ada masa…bila dah sibuk nanti takut tak sempat nak update blog.

 

Alhamdulillah perjalanan lancar dan pemandu bas SANI pun sangat berhemah….DeQdEq rasa selamat dan boleh tidur nyenyak je dalam bas…

Sangat teruja juga sebenarnya sebab baru pertama kali naik BAS EKSPRES SANI ni….bila dah naik dan duduk di kerusi, siap ada majalah yang bertajuk DIMENSI yang mana dalam majalah tu menunjukkan kecanggihan bas SANI juga kecekapan pengurusan SANI EXPRESS.

 

Memang nampak kelainan BAS SANI bila mereka menggunakan pendekatan sebegini….Tahniah dan Syabas untuk SANI EXPRESS…

Tapi berkenaan bas SANI yang baru kemalangan semalam, kalau tak silap DeQdEq la bila baca kat blog Ben Ashaari boleh tengok SINI…moga diperiksa apa puncanya….

4 comments:

♥misz nana♥ said...

uhuhu.. nana esok nak blah dah dari shah alam.. hmmm :(

grOundnUt said...

selamat sampai..^^

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said...

eh sy selalu naik sani takde pun camtu :(

aLieF si Muncung ManiS said...

selepas beberapa kemalangan bas semnjak dua mnjak ni,,saya rasa takut nak naik bas..huhu..anyway,,alhamdulillah la kalau deqdeq dah selamat smpai shah alam..:P

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...