Wednesday, 4 May 2011

EON Bank Transformers 3 | BE terbaru…terima kasih Nuffnang

Assalamualaikum dan salam sejahtera…

Dah lama kan DeQdEq tak update blog….sibuk betulla kebelakangan ni…

Di kesempatan yang ada ni DeQdEq nak ucapkan terima kasih kepada Nuffnang sebab sudi memberikan BE lagi di blog DeQdEq…

 

Ini ialah BE terbaru DeQdEq iaitu EON Bank Transformers 3:

 

eon bank

 

Bila tengok BE ni buat DeQdEq teringat contest di Nuffnang sekarang ni yang kena buat entri pasal Autobots atau Decepticons….

DeQdEq nak join…tapi masih tak sempat nak tulis entri pasal ni…DeQdEq nak juga dapatkan tiket dari Nuffnang lagi….Sapa yang dah join contest ni?

 

 

 

P/S: Buat peserta Contest 5-5-5 DeQdEq….nantikan pengumuman peserta pilihan juri ye….

2 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

jarang update pun nuff bagi BE.. tu tandanya dah rezeki. mcm akak dah pupus BE dr nuffnang. tak tahu la kenapa tp anggap je takde rezeki. kalau ada tu nanti dia bg la..

Mama Zharfan said...

suspens gak menunggu result contest 5-5-5 tu..kot2 ada rezeki me kan ;)

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...