Wednesday, 11 May 2011

Lunch Appointment , Personal Assistant

 

Assalamualaikum dan selamat pagi…

Pagi ni DeQdEq sempat nak update blog…walaupun pendek janji update kan…

 

Dalam minggu ni saja, DeQdEq banyak buat Lunch Appointment dengan client….rasa seronok sangat sekarang ni bila dapat buat client happy…Tak kira la client lelaki atau wanita…semuanya DeQdEq akan jaga akaun mereka dengan sebaik-baiknya…macam NI Alhamdulillah…berkat kesabaran selama 1 tahun 8 bulan…hari ini terbalas juga…income hari ini saja RM1,000

Malahan ada yang baik dan merasa macam keluarga sendiri pula….tapi tak kurang juga yang perangai ntah apa-apa ja…macam yang DeQdEq pernah tulis dalam ENTRI ni Tak guna kalau ada jawatan tinggi tapi… 

 

Mulai esok juga, alhamdulillah DeQdEq akan mula mendapatkan khidmat seorang pembantu atau pun PA….macam yang DeQdEq pernah tulis sebelum ni, DeQdEq dah tak larat nak buat semua kerja….jadi nak sangat ada pembantu….I wish I have a personal assistant right now….ohhhh…please…PERSONAL ASSISTANT WANTED

Belum sempat DeQdEq iklankan pasal jawatan pembantu ni….DeQdEq dah dapat calon yang sesuai….iaitu adik yang menyewa serumah dengan DeQdEq…

 

Budak IPT kan dah mula cuti sekarang ni…dah tu cuti mereka sampai bulan 9 nanti…jadi DeQdEq pun tanya la…tak nak kerja ke? kalau nak…nak tak jadi PA DeQdEq…kerja senang je….

Alhamdulillah, adik serumah DeQdEq setuju….jadi mulai esok DeQdEq akan tunjuk ajar apa kerja yang perlu dilakukan oleh PA DeQdEq…

 

Bila dah ambil PA, maksudnya dah bertambah komitmen…jadi DeQdEq perlu kerja lebih kuat lagi…tambahan IMPIAN BESAR DeQdEq juga bakal dikecapi tahun ni…insyaAllah….Jangan takut untuk punyai IMPIAN BESAR…kerana…

3 comments:

nur ikhyar dee said...

wow! tahniah deqdeq...

^__^

M Fizan said...

congrats :)

feel free to follow me back

Sunah Mohammad said...

alhamdulillah...senang la macam tu kan... :)

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...