Friday, 20 May 2011

Maafkan diriku Exabytes….Terima Kasih Nuffnang

 

Assalamualaikum….dan selamat hari Jumaat….

Cabaran betul rasanya dengan kesibukan bekerja sekarang ni…DeQdEq bertolak balik ke Sungai Petani hari Selasa lepas….dari hari rabu hingga lah sekarang..hari-hari DeQdEq penuh dengan aktiviti mengejar harta karun…

Alhamdulillah, rezeki yang sudah tertulis oleh-NYA….

Hari ni juga akan mengembara ke Nibong Tebal hanya ingin bertemu dengan client….semoga Allah permudahkan segala urusan dan bukakan hati client untuk menambah pelaburannya di CWA….dengan DeQdEq menjadi consultant yang akan memantau akaun beliau….aminnnnn…

 

Tapi, dalam kesibukan mengejar harta karun ni….blog DeQdEq mula terabai….bila balik kampung tak ada internet untuk online..alhamdulillah, semalam baru je ambil DIGI broadband…jadi sebab tu dapat online ni….

DeQdEq nak mohon maaf dari Exabytes yang memberi peluang kepada DeQdEq untuk meletakkan iklan syarikat mereka…mengikut perjanjian dan rekod UV ke blog DeQdEq ialah 150-200 UV sehari….tetapi disebabkan DeQdEq dihambat kesibukan….UV ke blog DeQdEq pun semakin menurun…

Harap pihak Exabytes dapat menilai semula….DeQdEq akan pastikan blog DeQdEQ akan berupdate selepas ni sebab dah ada DIGI broadband….

 

Selain itu…DeQdEq nak mengucapkan terima kasih yang tak terhingga kepada pihak Nuffnang yang sentiasa bermurah hati dengan DeQdEq dan memberi lagi 1 BE pada blog DeQdEq…

Sungguh tak sangka DeQdEq…sekarang ni ada 4 BE yang tengah running di blog DeQdEq…..

 

current BE

 

3 comments:

Ujang9897 said...

BE ada 1 jer..=(

grOundnUt said...

Tahniah!^^

Mama Zharfan said...

beshnya ada 4 BE--me ada satu BE ajer..

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...