Saturday, 21 May 2011

Perhatian!!! Peluang Pekerjaan | Siapa yang ingin menjadi PROTOGE DeQdEq…

 

Assalamualaikum dan selamat pagi Sabtu….

Cuti atau kerja hari ni? Ada yang cuti dan ada juga yang kerja kan…macam DeQdEq hari Sabtu memang cuti….cuma ada group meeting…tapi minggu ni DeQdEq kat Kedah, jadi tak dapat nak attend meeting.

 

Alhamdulillah, pagi ni awal DeQdEq terjaga sebab kucing kat rumah ni bergaduh…terus DeQdEq terjaga dan tengok kucing yang bergaduh kat luar rumah tadi….sampai sekarang mata tak boleh nak lelap lagi…

Terus buka laptop dan tengok SALES DeQdEq bulan ni…..Alhamdulillah, tak pernah lagi DeQdEq mendapat SALES sebanyak bulan ni….jadi ini kali pertama, DeQdEq dah pecahkan rekod yang lepas pada bulan Februari lepas. Jadi, DeQdEq akan terus usaha dan pecahkan rekod diri sendiri.

 

Cumanya, apa yang sering di fikiran ialah DeQdEq ingin kembangkan bisnes DeQdEq dan DeQdEq perlukan mereka yang ingin berjaya dan bercita-cita tinggi untuk mempunyai pendapatan 5 angka…tak kira tua muda, asalkan diri yang positif…

Kepada mereka yang mempunyai kriteria di atas boleh menghubungi DeQdEq…DeQdEq ingin membantu untuk berjaya dan membina kerjaya bersama CWA

 

CIMB Wealth Advisors

 

“ If u have any friends/relatives who are looking for a great career, fulltime or part-time; become a Financial Advisors with CIMB Wealth Advisors, please recommend to me.... Great income renumeration, holidays & recognition! “ (DeQdEq pinjam kata-kata dari Facebook MENTOR Fiona Tahir untuk dipaparkan di blog DeQdEq)

 

 

Jadi, kepada yang berminat boleh hubungi DeQdEq:

Nurdiyana Yaccob
Agency Supervisor

CIMB Wealth Advisors Berhad

Alamat pejabat: NO 22A, JALAN KRISTAL J7/J, SEKSYEN 7 40000 SHAH ALAM, SELANGOR
email: diyanayaccob_cwa@yahoo.co.uk
website: solusikewangan.blogspot.com
h/p: 019-281 7763

5 comments:

Myvitrd said...

Tahniah deqdeq setiap usaha pasti ada kejayaannya.. amin

DeQdEq said...

@ myvitrd:

terima kasih...amin....
semoga myvitrd juga akn dilimpahi rahmat dan murah rezeki..amin

DeQdEq said...

@ myvitrd:

terima kasih...amin....
semoga myvitrd juga akn dilimpahi rahmat dan murah rezeki..amin

nana89 said...

die ada basic salary x??

DeQdEq said...

@nana89:

basic saary hanya akan ada selepas 3 bulan

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...