Thursday, 19 May 2011

Tak sabarnya nak tengok Nur Kasih The Movie

 

Sapa yang dah tengok Nur Kasih The Movie…..huhuhuhu…DeQdEq tak sabarnya nak tengok….tapi kerja tak mengizinkan lagi nak pergi tengok…

Nampak gaya hari Sabtu ni la baru boleh pegi tengok…

Tak sabar nak tau apa kesudahan kisah Adam,Aidil dan Nur Amina ni…..

 

 

 

Untuk pengetahuan semua…DeQdEq sekarang kat Sungai Petani, Kedah…kiranya kat kampung la…hehehe..tapi balik atas urusan kerja….

 

Lagi satu nak bagitau…sebelum ni DeQdEq ada cerita yang DeQdEq hangin dengan Maxis broadband kan…ini DeQdEq tengah online menggunakan DIGI broadband yang DeQdEq baru je ambik dalam kul 8 malam tadi…tak sampai 2 jam dah boleh online seperti yang diorang janjikan pada DeQDeq…

Terima kasih DIGI sebab mempunyai pekerja yang baik juga perkhidamatan yang sangat cekap dan cepat…tak sampai 2 jam pun DeQdEq dah boleh online….

 

Yeah…jadi mulai hari ni..DeQdEq boleh la online walaupun kat kampung…..

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...