Saturday, 11 June 2011

Bakal bersua muka dengan Ning Baizura

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Selamat Hari Sabtu….buat apa hari ni? kerja ke? DeQdEq baru je lepas group meeting dan dapat dengar GREAT sharing dari kawan sekerja DeQdEq yang baru collect cheque RM 2 juta pada Khamis lepas….bayangkan dalam akaun bank dia confirm2 dah ada RM 60,000 nanti untuk komisyen bulan Jun ni…

Panas betul rasanya bila dengar kawan DeQdEq dapat close million ni….bila plak rezeki DeQdEq kan…tapi tak apa, rezeki masing-masing…kalau DeQdEq usaha pasti Allah akan bagi juga kan….apa yang penting kena usaha…

 

Berbalik semula pada tajuk kita….ingat lagi entri DeQdEq semalam? Baru terima panggilan hangit lagi panas dan meletup…

 

DeQdEq dah bagi pembayang pun…..Qeat yang berjaya teka…tengah malam tadi Qeat mesej DeQdEq…..Ujang sorila….salah tekaanmu….heheheh

 

Sebenarnya ialah…

 

ning 1

ning

 

 

Terima kasih Nuffnang……..LOVE Nuffnang….

5 comments:

cik Dil said...

woww..

Zairie Husin said...

congrats.. =)

Che Kay said...

arggghhhhh jealous! lama betul dah tak jumpa divaku!!!

tomato said...

wahhhhhh ~ ^^

nur ikhyar dee said...

mood jelous!



huhuhu...

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...