Thursday, 30 June 2011

I like this…kantoi..

 

DeQdEq suka la dengan lagu nih…mula-mula dengar kat blog mana tah, tuan blog tu guna jadi background music..rasa macam menarik dengan lirik dan lagu dia. Simple tapi catchy gitu.

 

Ada sekali tu…Eyriqazz ada tulis entri bertajuk Semalam I Call U, U tak answer, apa lagi DeQdEq pun klik la kan…sebab tertarik dengan tajuk tu…Bila dah baca. DeQdEq pun dapat tau siapa yang nyanyikan lagu nih…Tajuknya ialah Kantoi..

Kalau nak tengok versi Eyriqazz pun boleh juga…KLIK SINI

 

Bila dah tau penyanyi lagu “Kantoi” ni..Zee Avi…DeQdeq pun terus la search kat youtube….

Jadi dapat la video ni…..enjoy yer….

 

2 comments:

Citarasa Rinduan said...

kak ayu pun suka lagu nie
sbb anak kak suka layan drama bahulu balu budin di astro.. hehehe

FaizalSyukri.com @ Peja - Pendapatan Dengan Blog said...

Peja slalu dgr adik2 Peja nyanyi lagu ni...
Entohla, Peja xberapa gemor ngan bahasa die... Bahaga rojak pasembor dan campur haduk BM dan BI....
Ape2pun, kantoiiiii


Artikel terbaru:
Tingkatkan Page Rank Blog

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...