Friday, 10 June 2011

Nak cashout Nuffnang la…tapi macam mana?

 

Assalamualaikum dan selamat petang….

Dah makan cucoq pisang petang ni…cuaca sejuk macam ni kalau dapat makan cucoq pisang panaih memang best….

Terbawa-bawa plak loghat Kedah dalam blog nih..hehehheh…..yelah…seminggu DeQdEq kat Kedah, ni pun baru je sampai Shah Alam….memandangkan sibuk DeQdEq tak sempat pun update blog dan cerita DeQdEq balik Kedah……best sangat sebab dapat jumpa kawan-kawan lama waktu kenduri kawan baik DeQdEq

 

Bila check akaun Nuffnang DeQdEq hari ni….memang tak terkejut la bila statistic menunjukkan pengunjung ke blog DeQdEq sikit ja….dalam 100 UV sehari….

Yelah, dah DeQdEq tak update blog kan….sapa la nak datang jenguk blog DeQdEq ni…

 

Alhamdulillah BE yang 4 dulu pun masih tinggal 1 je…walaupun yang lain sudah menjadi metered earning…..jadi, bila dah semua BE pun menjadi metered earning, DeQdEq bercadang nak cash out….walaupun tak banyak, tapi rasanya apa salahnya kan nak cash out buat pertama kali…

Kalau macam myvitrd dah selalu cash out…..ni plak myvitrd share yang BE dia pun dah jadi ME…tapi tengok la sendiri brapa dia dapat dari BE…memang boleh buat duit raya la….

 

[ME%252010-6-11%255B1%255D.png]

2 comments:

:: noremy bte rahmat :: said...

beshnyer nak cash out...

tak pernah rasa,tht y tak dpt tolong...
sowi!

aida4eva said...

fuh fuh..berpinar mata tgk duit..hihi

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...