Thursday, 30 June 2011

PR 4 | Betul ke ni Page Rank blog DeQdEq?

 

Assalamualaikum dan selamat pagi,

 

Malam tadi sempat DeQdEq blogwalking dan jalan-jalan ke blog kawan-kawan yang dah lama DeQdEq tak jengah..

 

Dalam beberapa blog yang DeQdEq singgah, ada yang bercerita tentang Page Rank…DeQdEq memang tak pandai pasal Page Rank ni semua.

Apa yang DeQdEq tau, kalau Page Rank tinggi tu bagus…bagus sebab apa, DeQdEq tak tau….tak habis lagi belajar pasal ni…heheheh

 

Sebab ada masa, DeQdEq pun saja-saja la check Page Rank blog DeQdEq yang dah lebih 2 minggu bersawang sebab sibuk kebelakangan ni…

DeQdEq terkejut sangat bila tengok Page Rank blog DeQdEq ni…BETUL KE? Sebelum ni, dah lama juga la DeQdEq semak….Page Rank blog DeQdEq adalah PR 0….

Tapi kini……..tengok la sendiri ye…

 

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

pagerank

Ini menggunakan http://www.prchecker.info/

 

rank 

Ini pula DeQdEq nak double check sebab macam tak percaya je…..DeQdEq guna pula http://www.rankchecker.com/pagerank-checker/

 

Hasilnya tetap sama….apakah ini satu kejayaan? DeQdEq pun tak pasti…

Apa yang DeQdEq pasti Alexa Rank blog DeQdEq makin lama dah makin jatuh…..huhuhuuu….ini semua sebab dah jarang update blog…jadi trafik pun jatuh….

7 comments:

Myvitrd said...

tahniah2.. ni maksudnya blog ni dah mesra google.. tahniah ye

puanbee said...

betul lah tu deq hehe...tahniah tinggi tu PR4

Mommy Fara said...

Deq, saya ade letak komen dlm page Lyna...ade mention nama awak! =) Auh, cpt! Tgl seminggu masa utk siapkan tugasan Cabaran 1 iPad...

Azman Roslan said...

wah dah PR4 tu, heheh.. tahniah la..

Isaac Tan said...

COngratz !! XD

ieda said...

deqdeq...
thanx sb bgtau ttg cabaran ipad tu...saya pun dah jarang blogging..tak perasan.

ct N honey said...

wah bestnya saya baru 2

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...