Tuesday, 19 July 2011

BENARKAH | Wanita Malaysia TERTEKAN

Assalamualaikum dan salam sejahtera…

Seperti biasa pagi-pagi DeQdEq akan dengar HOT FM AM KREW…memang sejak berapa tahun lepas lagi DeQdEq layan Hot FM AM Krew ni sebab suka sangat dengar celoteh si Fafau dan Faizal Ismail….dari berdua dah jadi bertiga, sekarang ni dah berempat pun termasuk AG dan si Usop Wilcha tu…

Topik pagi ni diorang bincangkan pasal Wanita Malaysia berada di tangga 16 yang paling tertekan di seluruh dunia…..

Apakah perlu dibanggakan ranking untuk ini…kalau ranking pasukan bola sepak Malaysia kita berada di tangga 16 untuk peringkat dunia memang sangat membanggakan…

Tapi ini sebab TERTEKAN?

 

Emmmm…..apa kata wanita?

Memang kita semua ni penuh dengan masalah ke sampaikan tertekan?

 

 

Sebab tu la sekarang ni timbul macam-macam penyakit kan….

Jadi apa kata sekali sekala anda berikan masa untuk diri berehat. Pasangan atau suami juga perlu beri peluang kepada isteri untuk berehat dan manjakan diri mereka.

Contoh paling mudah, luangkan masa ke spa untuk diurut…pasti segala penat lelah badan akan dapat dileraikan….

 

Tak semestinya perlu duit banyak untuk semua ni….apa kata cuba INI….pasti anda akan lebih tenang dan sihat…

Selain itu jangan lupa jaga pemakanan dan kesihatan. Bersenam untuk memastikan kesihatan kita….Hidup sihat, hidup ceria…..

4 comments:

||aLeaSaRa|| said...

wah samalah kite sis!suka masa otw drive gi keja dgr hot fm.cuma kelakar bila usop wilcha cakap...patutlah masa raya korban,hati lembu dikeluarkan.what???takde kena mengena dgn topik hahahaha....

bg pompuan yg dah berkahwin lps punch card kat office,balik rumah pulak punch card lagi.nsb baiklah hubby kite rgn tulang...so krglah stress.

lily lotus said...

marilah sentiasa tenangkan hati dan jiwa, dekatkan diri pada Allah :)

Jobless Girl said...

Ya ... Tekanan... Especially those live in city.

abazilah said...

hye , blogwalking jap .
tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
tq :)

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...