Tukar Link


Assalamualaikum semua dan salam sejahtera,


DeQdEq ingin mengumumkan yang DeQdEq ingin membuat pertukaran link dengan kalian semua agar kita dapat membantu sesama kita. 


Macam yang DeQdEq dah ceritakan dalam entri sebelum ni < KAT SINI >

DeQdEq akan buat blog khas untuk meletakkan senarai blog mengikut kategori.Bila kita saling membantu, kita akan sama-sama mencapai kejayaan..insyaAllah. 


Terutamanya blogger baru pasti nak promosikan blog anda kan…mungkin ini salah satu caranya.



Untuk memastikan DeQdEq tak terhilang mana-mana blog, DeQdEq harap kalian dapat tinggalkan komen di entri ini dengan memberitahu URL blog kalian berserta kategori pilihan.


Kalau ada 2-3 blog pun boleh senaraikan semua. Tapi biarlah blog yang aktif je ye…kalau yang dah bersawang tu tak yah le…hehehhe

Sebelum kalian tingglkan link, RUJUK di entri sebelum ini untuk lebih fahamkan kalian ye.

Setakat ini, DeQdEq telah menetapkan beberapa kategori seperti berikut:

1) Papa dan Mama Kucing

2) Chef Hotel 10 bintang

3) Photographer/ Videographer / Make-up

4) Control Macho

5) Control Ayu


Tambahan:

6) Kami Yang Kreatif >>>> Ini khas untuk mereka yang mempunyai blog untuk mempromosikan hasil kerja tangan seperti menjahit manik, key holder, kad dan lain-lain lagi.

7) SMKAY >>>> Ini khas untuk blogger satu sekolah dengan DeQdEq dulu

8) Mereka memang hebat >>>> Ini khas untuk blogger yang sudah terkenal di alam blog mcm Ben Ashaari, Red Mummy dan lain. Mereka tidak akan berada di home page.


DeQdEq buat page baru untuk mereka ni. Sebabnya DeQdEq nak blogger yang baru ni orang akan nampak dulu di HOME PAGE…


Mereka yang hebat ni tak perlu diperkenalkan lagi, mmg dah terkenal seantero dunia blog. Jadi, letak page lain pun tak jadi masalah kan.

9) Belajar Buat Blog >>>> kategori blog yang memang menyediakan banyak tutorial

10) Mommy Vogue >>>> kategori khas untuk para ibu…atas permintaan seorang ibu yang malu untuk masuk kategori Control Ayu…hehehhehe

11) Kami Jutawan >>>> khas untuk mereka yang berniaga melalui blog. Tak kira la apa pun…anda berniaga cup cake, baju atau tudung, produk kecantikan dan macam – macam lagi…apa-apa la asalkan anda dipanggil usahawan.

Rasanya cukup kot kategori-kategori yang DeQdEq senaraikan ni…kalau rasa tak termasuk dalam mana-mana kategori di atas, kalian secara automatiknya akan memasuki kategori Control Macho untuk blogger lelaki dan Control Ayu untuk blogger wanita.

Kerana kalian semua adalah blogger yang hensem, cantik dan menawan…



CARA NAK JOIN:

Kalian cuma perlu tinggalkan URL blog dan kategori di ruang komen entri ini.

Contoh:
Kategori: Control Ayu



P/S: Andai rasa DeQdEq patut tambah kategori…sila tinggalkan pendapat anda di SINI ye.

Sekian, terima kasih.

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...